För BRF

Helhetskoncept för bostadsrättsföreningar

Helhetskoncept för bostadsrättsföreningar

Vår verksamhet startade 2004 och idag finns vi i nästan hela landet. Din bostadsrättsförening kan tryggt vända sig till oss för att få hjälp med taktvätt, skötsel och underhåll av alla tak i föreningen.

Vi hjälper till med följande:

  • Vi utför kontroller på alla tak en gång om året. Vi tömmer hängrännor, justerar takpannor som hamnat fel och byter ut de som är trasiga. Allting dokumenteras.
  • Vi sätter upp en underhållsplan för takvård.
  • Vi arbetar långsiktigt med att hålla tak fria från påväxt.
  • Vi garanterar att inga problem uppstår som kan kopplas till eftersatt tillsyn och underhåll av tak.

LA Takvård garanterar problemfria tak. Som BRF kan du lämna intresseanmälan längre ner på den här sidan. Vi återkopplar då med ett anpassat informationsmaterial samt förslag på en takvårdsplan som inkluderar insatser, serviceintervaller och prisnivå för tjänsten. Vi garanterar problemfria tak.

Det första vi gör är en omfattande och noggrann besiktning som sker tillsammans med en eller flera representanter från bostadsrättsföreningen. Efter besiktningen åtgärdar och dokumenterar vi de brister som finns, och när en komplett taktvätt genomförts gäller vårt löfte: garanterat problemfria tak.

Genom att anlita oss och vår tjänst säkerställer du att ditt tak fortsätter vara i sitt bästa skick. Vi utför besiktningar på alla era tak årligen för att snabbt kunna åtgärda eventuella brister. Vi upprättar en takvårsplan och förhåller oss till planerade undersökningar och behandlingar som garanterar att taken hålls fria från påväxt.

LA Takvård upprättar arbetsmiljöplan enligt “Arbetarskyddsstyrelsens föreskrifter – AFS 1999:3 med tillägg 2008:16 – Byggnads- och anläggningsarbete”.

Vår tjänst ger din bostadsrättsförening ökad trygghet & styrelsens medlemmar mindre ansvar.

  • Vi besiktigar alla era tak en gång om året.
  • Vi ser över takens skick & funktion samt dokumenterar och åtgärdar brister.
  • Vi planlägger och utför takvårdsbehandling för att hålla era tak helt fria från påväxt.
  • Vi säkerställer att era tak sköts om och håller längre.

 

Din bostadsrättsförening får ett anpassat förslag på en takvårdsplan som visar insatser, serviceintervall och prisnivå för tjänsten “garanterat problemfritt tak”. Anmäl intresset för din BRF här nedan, eller kontakta oss om du har andra frågor. Du gör inga åtaganden när du anmäler intresse.

Intresseanmälan för BRF

Genom att skicka formuläret godkänner du att LA Takvård kontaktar dig via brev och e-post med information
om takvård för din bostadsrättsförening.
Vi kontaktar dig så snart vi kan! Du gör inga åtaganden när anmäler intresse.
X