FÖR VILLAÄGARE

Bekväm taktvätt för villaägare

När du väljer att anlita LA Takvård för taktvätt är detta vad du kan förvänta dig:

  1. Kostnadsfri besiktning: Vi gör alltid en kostnadsfri besiktning av ditt tak för att fastställa den mest lämpliga behandlingen för just dig.
  2. Offert: Efter besiktningen får du en offert för taktvätt inklusive behandling. Vi erbjuder delbetalning och hjälper dig med ROT-avdraget.
  3. Garanti: Våra takvårdsbehandlingar kommer alltid med garanti. Vi behandlar hela taket och ser till att all påväxt upphör. Vi följer upp alla behandlingar med efterkontroll för att säkerställa resultatet.
  4. Takvårdsplan: Du får en personlig takvårdsplan med beskrivning av de åtgärder som genomförts samt en plan för framtida skötsel av ditt tak. Kunder som tecknar takvårdsplan får 10% rabatt på fortlöpande takvård hos oss.
Vänta inte med att ta hand om ditt tak, kontakta oss redan idag!

076611334

18

Års erfarenhet

Boka taktvätt och en kostnadsfri besiktning så tar vi hand om resten

Kontakta oss redan idag och boka in ett hembesök med kostnadsfri besiktning av ditt tak. Våra regionala takvårdsexperter hjälper dig oavsett var i landet du bor.

Att tänka på när det gäller taktvätt

Många tvättar sitt tak med högtryckstvätt trots att det sliter oerhört mycket på takpannorna. Företag som trots detta erbjuder taktvätt med högtryckstvätt erbjuder ofta någon form av ytbehandling som tillval, för att minska på skadorna något. Ofta har dessa företag säljargument liknande dessa:

– Rent tak utan väntan
– Ytskikt med mer färg
– Mossa fäster inte på ytskiktet efteråt

För den som har bråttom och vill ha sitt tak rent snabbt kan det låta lockande, men i det långa loppet är det du som husägare som förlorar på det snabba jobbet.

 

Problemet

Påväxt som binder åt sig fukt och hindrar vatten från att rinna av taket har visat sig vara takets värsta fiende. På Chalmers i Göteborg har man gjort livscykelanalyser på betongpannor och kommit fram till att de bör hålla i ungefär 100 år. Men hur får vi ut så mycket som möjligt av takets fulla potential så kostnadseffektivt som möjligt?

Lösningen

När vi utför taktvätt börjar vi med att avlägsna mossa och annat skräp från taket genom att borsta eller skrapa bort det. Vi byter ut trasiga takpannor och rensar ur hängrännor. Därefter behandlar vi taket med ett medel som tar död på all påväxt. Efter några månader multnar påväxten och släpper från taket som då blir helt rent. Resultatet håller sedan i sig i minst 4 år, och när dessa år passerat kontaktar vi kunden för att göra en ny kontroll av taket och eventuellt utföra en tilläggsbehandling.

  • Vår behandlingsmetod är mycket skonsam för taket
  • Taket är fritt från påväxt i fyra år – utan att du behöver göra något
  • Uppföljning efter fyra år
  • Prisvärt

Fyra steg till ett rent tak

1) Kontakta oss
Vi kommer överens om en lämplig tid för hembesök & besiktning.

2) Kostnadsfri besiktning och offert på plats
Vår takvårdsexpert utför en kostnadsfri besiktning av ditt tak och ger direkt en offert på den totala kostnaden för takvårdsbehandlingen.

3) Proffsig taktvätt och behandling
Bestäm en passande tid för taktvätt. Vi tar hand om allt avfall och städar upp fint efter avslutat arbete.

4) Uppföljning
Fyra år efter utförd behandling kontaktar vi dig igen för uppföljning och eventuell tilläggsbehandling. Vi tar helt enkelt ansvar för att ditt tak förblir rent och snyggt en lång tid framåt.

X