TAKVÅRDAREN

Taktvätt | Kostnadsfri besiktning

Störst i Sverige på takvård – över 16 år i branschen

Boka besiktning & offert,
helt kostnadsfritt!

Vi kommer på besök där vi besiktigar ditt tak. Du får en offert på en komplett tjänst och en fortsatt personlig takvårdsplan, helt gratis. Du binder dig inte till något!

  Undrar du vad taktvätt kostar? Då är vår kostnadsfria besiktning och offert lösningen för dig.
  • LA Takvårds enkla målsättning är att att erbjuda alla fastighetsägare i Sverige takvårdstjänster enligt affärsidén: prisvärd och garanterat pålitlig takvård för längre livslängd.
  • Kontakta oss för kostnadsfritt hembesök där vi besiktigar ditt tak och ger dig en offert på en komplett tjänst som innefattar förbehandling, takbehandling, städning, bortfraktande av avfall och fortsatt personlig takvårdsplan.
  • Vi hjälper till att hålla ditt tak fritt från påväxt. På så sätt förlänger du livslängden och skjuter ett kostsamt takbyte långt in i framtiden. Som en extra bonus så ser ditt tak trevligare och mer välvårdat ut. Det är ofta väl så viktigt.
  • LA Takvård har regionala takvårdsexperter över hela landet som hjälper dig, var du än bor. Ta kontakt med oss för att boka in ett hembesök för att få en kostnadsfri besiktning av ditt tak.
  • Vårt löfte är att det ska vara enkelt och bekvämt att anlita oss

   Förbehandling av taket ingår alltid och vi städar upp efter oss och tar med oss skräpet. Vårt takvårdsprogram kommer med garantin att hela taket behandlas och all påväxt upphör.

   Vi finns här för att hjälpa dig.

  Regelbunden taktvätt rekommenderas
  Ett tak som sköts på ett korrekt sätt kan hålla länge – mer än 50 år i många fall. Vi rekommenderar att taket kontrolleras varje och vår och höst samtidigt som ni rensar hängrännor och stuprör. Är du osäker på hur ditt tak mår så erbjuder vi en kostnadsfri besiktning.

  När besiktningen är utförd kommer vi med förslag på lämpliga åtgärder. Vi kan upprätta en underhållsplan där vi rekommenderar hur taket ska skötas ett antal år in i framtiden. Detta förslag innehåller ofta en regelbunden taktvätt, behandling samt en årlig rensning av hängrännor och stuprör.

  Låt oss ta hand om ditt tak – det kommer du ha stor nytta av i framtiden. Låt oss bli din partner när det handlar om taktvätt.

  Funderingar?

  Tveka inte att fråga oss.

  Frågorna är många, men vi har de flesta svaren. Läs bland våra vanligaste frågor & svar eller kontakta oss.

  Se skillnaden som taktvätt/takvård gör...