Om oss

Vad vi gör

LA takvård
Vi är experter på takvård

Grundarna Leo Juujärvi och Ari Vähäjylkkä startade verksamheten 2004. LA Takvård AB är nu en kedja av lokala och driftiga entreprenörer från Västerbotten i norr till Skåne i söder.

Vi håller ditt tak fritt från påväxt och därmed förlänger vi livslängden och skjuter ett kostsamt takbyte långt in i framtiden. Som en extra bonus så ser ditt tak trevligare och mer välvårdat ut. Det är ofta väl så viktigt.

Det inte många tänker på är att påväxt av mossa och alger på tak är ett vida spritt problem som kostar svenska husägare stora pengar

Anledningen är att påväxten sliter ut takpannorna snabbare än vad som är fallet för rena och behandlade tak. Det handlar om nötning, frostsprängning och vattenläckage.

När skadorna tilltar finns risk för vattengenomträngning och fuktproblem. Då väntar kostsamt takbyte. Det vill vi vara med att förhindra. LA Takvårds affärsidé är att så skonsamt som möjlig behandla tak från påväxt och få dem rena från mossa och lager.

Under åren har intresset för våra tjänster spridit sig snabbt och vi har fått allt fler långväga kunder. Det är vi mycket stolta över.

Vår enkla målsättning är att kunna erbjuda alla fastighetsägare i Sverige takvård enligt affärsidén: prisvärd och garanterat pålitlig takvård för längre livslängd.

Vårt löfte är att det ska vara enkelt och bekvämt att anlita oss

Förbehandling av taket ingår alltid och vi städar upp efter oss och tar med oss skräpet. Vårt takvårdsprogram kommer med garantin att hela taket behandlas och all påväxt upphör.

Vi finns här för att hjälpa dig.

takvård

Det är enkelt
att få hjälp av LA takvård

Vår takvårdsexpert i ditt område ringer dig och bokar in en lämplig tid. Du gör inga åtaganden i samband med att du kontaktar oss.

1

Första steget är att du bokar in ett hembesök för kostnadsfri besiktning av ditt tak för att fastställa den mest lämpliga behandlingen.

2

Efter besiktning får du en offert för behandling av taket. Vi hjälper dig med ROT- avdraget och kan även erbjuda delbetalning.

3

När du anlitar LA Takvård ingår alltid förbehandling av taket och vi städar upp efter oss och tar med oss skräpet.

Garantin att hela taket behandlas och
att all påväxt upphör.

Efter fyra år gör vi ett kostnadsfritt återbesök och kontrollerar ditt tak. Vi stämmer av resultatet och går igenom din personliga takvårdsplan.

Omdömen

Vad våra kunder
säger om oss...

Kundnöjdhet är ett prioritet för oss. Med hjälp av våra nöjda kunder och deras rekommendationer har vi utökat i en takt vi själva inte trodde var möjlig.